Ingyenes Játékok

Téli és Karácsonyi Öltöztetős

Játék karácsony

Téli és karácsonyi Öltöztetős

Téli és Karácsonyi Öltöztetős Értékelés: 6/10

Játék téli és karácsonyi Öltöztetős

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Öltöztetős játék, ahol van a ruha a lány a legjobb ruhákat , és ez elég karácsonyra. Több darab ruházati nagyon következetes óra a karácsony. A klasszikus színek az ünnepek zöld és piros , de akkor is van barna vászon sárga , vagy kék . Meg kell, hogy ruhát kombináció menjen csinos lány ma estére. Ki kell választani a csizma , nadrág , cipő, zokni , szoknya , nadrág , ing , paróka és a kalapot . A ruházati cikkek.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11477 alkalommal online. Osztályozás 1696 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 426 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11477 szer
Téli és Karácsonyi Öltöztetős

Télen a hó esik . De a lányok, hogy megy elég minden nap az évben . Van egy csomó ruhát lehet választani ebben öltözőben. Viseljen színes ruhák fél . Ő teszi a ruhát a modell alakja tegyen egy sétát a téli hónapokban. Ruhák . Jelmez . Öltöztetős játék . Karácsonyi ruha. Már színes harisnyát , hogy kell egyeznie a cipő vagy csizma . Válassza ki a szoknya a lány , hogy jól megy egy inget . Kiválaszthatja a frizura és hajszín fej és ki a készüléket sapkával . Ruha, játék, ahol van a ruha a lány a legjobb ruhákat és hagyja őt elég karácsonyra. Van néhány darab ruhát lehet választani.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Téli és Karácsonyi Öltöztetős a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Téli és Karácsonyi Öltöztetős. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Téli és Karácsonyi Öltöztetős, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Téli és Karácsonyi Öltöztetős az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Téli és Karácsonyi Öltöztetős, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Téli és Karácsonyi Öltöztetős
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52007
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42022
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!