Ingyenes Játékok

Mikulás idegenek elleni

Játék karácsony

Mikulás idegenek elleni

Mikulás idegenek elleni Értékelés: 9/10

Játék mikulás idegenek elleni

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Van mit vesz, hogy megmentse a világot egy idegen invázió karácsony napján?. Álmai a vezetői szán valóra ezt a játékot! Védekezni a támadások az idegenek fényképezés és elől támadások az égen. A nyilak segítségével mozog a szán és a billentyűzet szóköz lőni. Meg kell, hogy legyen óvatos, hogy vegye a pingvinek, hogy függetleníteni, ha az idegenek elpusztítani. A végén fog játszani szembeszállni a nagy főnök.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7661 alkalommal online. Osztályozás 2567 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 9.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Értékelés alapján 226 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7661 szer
Mikulás idegenek elleni

Mikulás szenved a támadás a külföldiek, ahogy repül át az égen az ő szán. Ebben akciójáték meg kell lőni a repülő csészealjak, hogy tűz van. Mikulás szán, míg kísérleti UFO szárnyalni. El kell kerülni a lövéseket, és lőni, hogy elpusztítsa ellenségeit. Amikor az egyik ellenség meghal laza egy pingvin van, hogy megpróbálja elkapni, hogy kapsz extra pontokat. Az égen repülő ajándékcsomagok, hogy megadja neked a fegyvereket és extra lehetőség, ha veszel. Egy egyszerű és szórakoztató tevékenység ez a karácsony.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Mikulás idegenek elleni a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Mikulás idegenek elleni. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Mikulás idegenek elleni, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Mikulás idegenek elleni az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Mikulás idegenek elleni, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Mikulás idegenek elleni
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235007
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52008
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42022
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!