Ingyenes Játékok

Szállít az ajándékokat a Mikulás

Játék karácsony

Szállít az ajándékokat a mikulás

Szállít az ajándékokat a Mikulás Értékelés: 7/10

Játék szállít az ajándékokat a mikulás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a karácsony és a Mikulás megy nagyon későn, hogy teljesíteni bemutatja, hogy mindenki, így ő kérte a segítséget, és van, hogy csökken az ajándékokat a megfelelő helyen. Meg kell, hogy segítse azokban a városokban, hogy a legnagyobb szükségük van. A harag nyilakkal mozog a szán minden irányban, és a ASDF gombok dobni ajándékokat kell. Ne feledje, nyomja meg az ajándékot, ha keresel szán áthalad a zokni. A legfontosabb felel lila színű, kék S, D és F zöld sárga. A kezedben, hogy minden gyermek a ajándék.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8940 alkalommal online. Osztályozás 2061 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 206 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8940 szer
Szállít az ajándékokat a Mikulás

Repül karácsony szállít az ajándékokat a gyerekeknek. A szán a Mikulás kell dobni ajándékaikat a zoknit karácsonyra. Repül a szán át az eget a nagy város a világon. Lődd le az ajándékokat a levegőből a megfelelő helyeken, jelzett a színek zokni. Meg kell, hogy kikerülje a repülőgépek, a madarak, ejtőernyős, és minden elem, hogy repülni nappal a mennyben. Akkor boldog, ha a gyerekek az ajándékok időben. Segítség minden gyermek a világ ezen a különleges napon.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Szállít az ajándékokat a Mikulás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Szállít az ajándékokat a Mikulás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Szállít az ajándékokat a Mikulás, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Szállít az ajándékokat a Mikulás az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Szállít az ajándékokat a Mikulás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Szállít az ajándékokat a Mikulás
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1233314
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
51592
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
41656
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!