Ingyenes Játékok

Festék színek a Mikulás

Játék karácsony

Festék színek a mikulás

Festék színek a Mikulás Értékelés: 2/10

Játék festék színek a mikulás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Olyan tevékenység, amely szórakoztatja a festészet Mikulás színek, és amikor célba kinyomtathatja és használja majd, mint a karácsonyi dekoráció. Egy nagyon saját játékot az ünnepekre. Mikulás indul a turné, és már ajándék zsák teli csomagot vissza! Színezd ki ezt a képet, és küldött egy képeslapot, hogy a barátok, vagy nyomtassa ki a képet. Először is, válasszon egy színt, kattintson az egérrel, majd válassza ki a kívánt elemet rajzolni, kattintson az egérrel a területet, ez lesz színes teljesen. Élvezze a dekoratív és szórakoztató.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7921 alkalommal online. Osztályozás 2483 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 2.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Értékelés alapján 114 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7921 szer
Festék színek a Mikulás

Aktivitás karácsonyra, ahol van egy fekete-fehér kép a Mikulás festeni. A jelenet, hogy elhagyja a házát, a táj havas. A piros ruha fehér szőr. Látjuk a karácsonyfát, hogy hordozza a díszlet. Az égen a csillagok ragyognak. Sok eleme, hogy meg kell festeni a színek. A fák zöld és piros ruha, minden más kell, hogy legyen a képzelet dönteni. Ha befejeztük a tevékenységet lehet nyomtatni az eredményt, és használja a kép, mint a díszítés otthon, vagy, hogy az iskolába.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Festék színek a Mikulás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Festék színek a Mikulás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Festék színek a Mikulás, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Festék színek a Mikulás az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Festék színek a Mikulás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Festék színek a Mikulás
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235007
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52008
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42022
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!