Ingyenes Játékok

ruhák és smink karácsonyra

Játék karácsony

Ruhák és smink karácsonyra

Ruhák és smink karácsonyra Értékelés: 6/10

Játék ruhák és smink karácsonyra

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ezzel a játékban is teljes jogú stylist szakosodott karácsonyi partik. Az első lépés az, hogy válassza ki a frizura, a haj színe és a smink elemeket. Ha kész léphet a második rész. Itt meg kell tenni a különböző elemeit a ruhát, hogy a ruha a lány a jobb oldalon. Meg kell húzni a ruhát, és vidd őket a szervezetben a nők. Amikor befejezte a teremtés, akkor adja meg a gomb "Finish", hogy az eredményt. Kinyomtathatja a modell egy darab papír, vagy indítsa újra a játékot.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7623 alkalommal online. Osztályozás 2522 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 132 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7623 szer
ruhák és smink karácsonyra

Smink és öltözködés játékok engedélyek felüdítő a tevékenység fordul elő, hogy a szépség és az esztétika központ. Ezek a játékok, hogy szimulálják az intézkedések a smink és az öltözködés, és lehetővé teszi, hogy válasszon a lehetőségek széles skáláját, hogy minden játékos hozzon létre egy másik ruhát a bemutatott modell. Ebben a játékban, amikor befejezte tervezés, ő van öltözve, és tette fel azzal, amit választott a téli táj, a hó esik, mellette a karácsonyfa.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott ruhák és smink karácsonyra a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve ruhák és smink karácsonyra. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve ruhák és smink karácsonyra, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék ruhák és smink karácsonyra az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett ruhák és smink karácsonyra, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

ruhák és smink karácsonyra
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235007
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52008
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42022
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!