Ingyenes Játékok

Ruhát fel a Karácsonyi Partin

Játék karácsony

Ruhát fel a karácsonyi partin

Ruhát fel a Karácsonyi Partin Értékelés: 6/10

Játék ruhát fel a karácsonyi partin

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, akkor a ruha fel ez az édes kislány a karácsonyi partin. Ehhez meg kell drag and drop a ruhákat, hajat, cipők és egyéb kiegészítők befejezni a játékot. Játssz karácsonyi zene közben ruhát öltönyt egy este varázslatos, mint ez. Meg kell, hogy nagyon modern, hogy hozzon létre egy ruha, ami különleges a ma este. Legyen a modellünk megy nagyon elegáns, szép, különleges ruha. Meg kell tudni, hogyan lehet kombinálni a színek, mint egy profi stylist.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8358 alkalommal online. Osztályozás 2568 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 70 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8358 szer
Ruhát fel a Karácsonyi Partin

Ebben a játékban, akkor a ruha fel ez az édes kislány a karácsonyi partin. Mert, meg kell drag and drop a ruhákat, hajat, cipők és egyéb kiegészítők befejezni a játékot. Divat játék, amelyben meg kell, hogy egy estélyi ruha egy párt. Karácsonykor sok fesztiválok és rendezvények, amelyeket meg kell felöltözött hivatalosan és elegánsan tartott. A felek az egyik megy nagyon szép, hogy mindenki látja. Ma este van egy ünnepi, és létre kell hozni a ruha, hogy viseli a modell. Ki kell választani a ruhát, és akkor minden juttatások ma este.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Ruhát fel a Karácsonyi Partin a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Ruhát fel a Karácsonyi Partin. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Ruhát fel a Karácsonyi Partin, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Ruhát fel a Karácsonyi Partin az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Ruhát fel a Karácsonyi Partin, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Ruhát fel a Karácsonyi Partin
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86422 szavazat
Játszott
1238438
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6724 szavazat
Játszott
52850
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3138 szavazat
Játszott
42903
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!