Ingyenes Játékok

Öltözködés karácsonyra

Játék karácsony

Öltözködés karácsonyra

Öltözködés karácsonyra Értékelés: 6/10

Játék Öltözködés karácsonyra

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ruha a lány ragyogó és divatos ruhákat karácsonyra, az egyik fél megy elég alapvető. Az egér segítségével megadhatja neki a frizura és a haj színe, amely kedvez neki. Ezután meg lehet változtatni a színét a szemét. Kifested, hogy javítja a bőr tónusát. A festék a száját szín szebb. Miután őt válassza ki a ruhát, akkor egy egész szekrény az Ön rendelkezésére pólók, ingek, nadrágok, szoknyák és a cipők. Nyissa ki a dobozt, mert sok gyöngyszemei ​​közül lehet választani. A vége néhány tipikus karácsonyi kiegészítők befejezheti a készlet.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7821 alkalommal online. Osztályozás 2564 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 126 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7821 szer
Öltözködés karácsonyra

Divat játék, amelyben meg kell, hogy fel a ruhát a lány, aki megy elég a karácsonyi vacsorára. Legyen minden elem, és kell csinálni egy kombinációja a divat. Kezdjük azzal, fésülés, mert mindent meg kell fodrászat, a frizurák és a haj színeket. Ezután lehet választani a szemszín neki. Aztán ott van, hogy ez más, mint a bőr az arcon és az ajkak. Nyissa ki a szekrényből, és tegyenek meg minden ruhát, hogy sok különböző stílusú ruhát neki. Töltse a divat kiegészítők, mint például az ékszerek, cipők és egyéb ruházati cikkek.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Öltözködés karácsonyra a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Öltözködés karácsonyra. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Öltözködés karácsonyra, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Öltözködés karácsonyra az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Öltözködés karácsonyra, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Öltözködés karácsonyra
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!