Ingyenes Játékok

Divat-Stílus Karácsonyi

Játék karácsony

Divat-stílus karácsonyi

Divat-Stílus Karácsonyi Értékelés: 6/10

Játék divat-stílus karácsonyi

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Karácsonyi öltöztetős játék. Bratz élvezze a karácsonyi és Mikulás ruhát. Meg kell ruhát a csillagok tipikus karácsonyi ruhát, mintha a Mikulás segítői. Ehhez válassza ki a ruhákat a bal egérgombot, és mozog a ruha a baba testet az egér mozgatására. A tetején van az ikonok úgy dönt, hogy indul a baba, akkor kezdj el játszani. Válassza ki típusú ruházat, mint a kalapok, nadrágok, ingek, kabátok és ruhák lehetőségek a ruhák közül lehet választani.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9529 alkalommal online. Osztályozás 2053 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 192 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9529 szer
Divat-Stílus Karácsonyi

A Bratz élvezik karácsonyi és akarnak viselni Mikulás ruhát. Használd az egeret, hogy válassza ki a ruhákat tetszik, és húzza őket, hogy a babák, hogy ruhát őket. Jó szórakozást! Bratz babák játék, ahol ki kell választani az egyik játékos játszani vele. Ki kell választani neki a ruha. Több száz ruha közül lehet választani. Válassza ki a fenti ikonra, hogy válasszon, milyen ruhát akarsz választani. A szokásos karácsonyi színek, mint a piros vagy a kék. Van minden szabványos szín közül lehet választani ruhákat, mint a sárga, kék vagy zöld.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Divat-Stílus Karácsonyi a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Divat-Stílus Karácsonyi. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Divat-Stílus Karácsonyi, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Divat-Stílus Karácsonyi az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Divat-Stílus Karácsonyi, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Divat-Stílus Karácsonyi
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1234959
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
51991
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42014
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!