Ingyenes Játékok

Színezés Mikulás

Játék karácsony

Színezés mikulás

Színezés Mikulás Értékelés: 5/10

Játék színezés mikulás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A kép a Mikulás, fekete-fehér, hogy lehet festeni a színek, a szórakozás, és akkor majd nyomtassa ki, és használja, mint a karácsonyi dekoráció. Ebben a játékban, akkor színes a kép a Mikulás, ami nem színes, fekete- fehér. Festeni, kattintson az egér, a magasság és a kívánt színt, és ha kiválasztotta a vastagság és szín, akkor kattintson az egérrel a kezében, és ez a rajz tele lesz színes. A szórakoztató rajz Mikulás kér pénzt karácsonykor, ami nagyon jellemző az üzletek jótékonysági.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7919 alkalommal online. Osztályozás 2675 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 86 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7919 szer
Színezés Mikulás

Mikulás cseng a harang, hogy kér pénzt adományoz jótékonysági. Karácsonykor ez nagyon gyakori, hogy a kampányok a szegények megsegítésére. A kép fekete- fehér, így lesz rátétes színeket. A vékony karácsonyi jellegű, és a vicces arc. Egy tevékenység a gyermekek, hogy a szórakoztató és oktatási. Alkalmazza a színeket, ahogy azok valójában vannak, vagy szeretné, fedezze fel a kreativitást keverésével a színek, hogy vonzóbbá. Amikor befejezte a tevékenységet, akkor küld a nyomtatóra, hogy a rajzlap rajz és használja otthon vagy az iskolában, mint dekoráció.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Színezés Mikulás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Színezés Mikulás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Színezés Mikulás, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Színezés Mikulás az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Színezés Mikulás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Színezés Mikulás
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86412 szavazat
Játszott
1237148
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6724 szavazat
Játszott
52542
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42595
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!