Ingyenes Játékok

Mikulás a városban

Játék karácsony

Mikulás a városban

Mikulás a városban Értékelés: 6/10

Játék mikulás a városban

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Elosztva a tető a házak a városban felvette, és így a keksz és ajándék csomagok belsejében kémények. Mikulás tudnak szállítani sok bemutatja a háta mögött, de csak akkor hagyja őket a kandalló. Mikulás teljesíteniük kell az ajándékokat, és a keksz mielőtt felkel a nap. Ne érintse meg a TV- antennák és vigyázz a madarak, akik megpróbálják ellopni a keksz és az ajándékokat. Ezen kívül vannak olyan csoki betű: összegyűjti a betűk S, I, N és T kap egy extra életet. Ez egy platform játék, mint a Mario Bros.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 40747 alkalommal online. Osztályozás 424 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 4654 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 40747 szer
Mikulás a városban

Ha elkészült két percen belül, akkor ideje egy bónusz szintet. Keresés a tetőn is nagyon veszélyes: a Télapó nem tart a csökkenés, és a tető néha nagyon csúszós. Platform játék Mikulás, amelyben minden verem számmal jelölve (több mézeskalács sütik szükséges), a színes (szín az ajándék). Gyűjtse össze ajándékok és hagyja, hogy minden egyes csomagot, ahová tartozik, látni fogja a színt. Gyűjtsd a keksz és egyéb díjakat az út mentén, mint egy extra bónusz játék.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Mikulás a városban a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Mikulás a városban. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Mikulás a városban, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Mikulás a városban az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Mikulás a városban, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Mikulás a városban
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!