Ingyenes Játékok

asszisztens a Mikulás

Játék karácsony

Asszisztens a mikulás

Asszisztens a Mikulás Értékelés: 7/10

Játék asszisztens a mikulás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a lány ünnepli a karácsonyt a szülők, és a meglepetés, ő lesz az egyik a kis segítők a Mikulás. Válassza ki a megfelelő ruhát a gyerekek azt hiszik, hogy a segítő a Mikulás. Használd az egeret, hogy öltözzön fel a lány. Ki kell választani a ruhákat ő viselni, csizma, nadrág, ing, sapka és kiegészítők. A divat játék Dress egy lány igazítani a karácsony.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8742 alkalommal online. Osztályozás 2222 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 162 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8742 szer
asszisztens a Mikulás

Játék, ahol van a ruha a lány, mint a segítő a Mikulás, karácsonyi, karácsony estéjén. A lány a ruhát, mint hogy viselt az elfek segítője Mikulás. Segítenek, hogy ajándékokat, hogy felkészítse a szán és szállít ajándékokat a gyermekeknek az ünnepek alatt. Az asszisztensek az emberek azt mondhatjuk, hogy mit akarunk, hogy karácsonyi ajándék. Válassza ki ez a lány ruhát Ezek az ünnepek.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott asszisztens a Mikulás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve asszisztens a Mikulás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve asszisztens a Mikulás, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék asszisztens a Mikulás az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett asszisztens a Mikulás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

asszisztens a Mikulás
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52008
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42022
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!