Ingyenes Játékok

Puzzle: Mickey Mouse és családja

Játék karácsony

Puzzle: mickey mouse és családja

Puzzle: Mickey Mouse és családja Értékelés: 6/10

Játék puzzle: mickey mouse és családja

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Emlékszem kapcsolódó egy darab egy másik, a kiigazítás automatikus.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 52344 alkalommal online. Osztályozás 308 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 6724 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 52344 szer
Puzzle: Mickey Mouse és családja

Puzzle játék, ahol meg kell újjáépíteni az eredeti kép apránként. Ki kell használni az egeret mozgatni a darab a puzzle, és helyezd el őket a megfelelő helyre a kép. A cél az, hogy a kép a Mickey Mouse és barátai, és a család, mint azt eredetileg, teljes. Ez egy ügyességi játék és intelligencia, hogy meg kell újjáépíteni darabonként az eredeti kép részekre van osztva. Ez egy erősen ajánlott tevékenység a gyermekek számára, mert segíti az intelligencia és a koordináció.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Puzzle: Mickey Mouse és családja a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Puzzle: Mickey Mouse és családja. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Puzzle: Mickey Mouse és családja, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Puzzle: Mickey Mouse és családja az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Puzzle: Mickey Mouse és családja, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Puzzle: Mickey Mouse és családja
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86410 szavazat
Játszott
1236385
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42390
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!

Mikulás a városban JÁTÉKRA ►

Mikulás a városban

6
6 a 10 - 4656 szavazat
Játszott
41086
szer

Elosztva a tető a házak a városban felvette, és így a keksz és ajándék csomagok belsejében kémények. Mikulás tudnak szállítani sok bemutatja a háta mögött, de csak akkor hagyja őket a kandalló. Mikulás teljesíteniük kell az ajándékokat, és a keksz mielőtt felkel a nap. Ne érintse meg a TV- antennák és vigyázz a madarak, akik megpróbálják ellopni a keksz és az ajándékokat. Ezen kívül vannak olyan csoki betű: összegyűjti a betűk S, ...