Ingyenes Játékok

Szán a Mikulás

Játék karácsony

Szán a mikulás

Szán a Mikulás Értékelés: 3/10

Játék szán a mikulás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ellopták a szán a Mikulás! De ne aggódj, egy bátor elf és akkor gazdaságot, hogy a kötelet, és kövesse a rablók. Van, hogy segítsen összegyűjteni ajándékokat a gyerekek, mint azok a szán, és elkerülni az akadályokat, mint a sziklák és a fák. Használja a nyíl billentyűket a hóban. A játék lényege, hogy az összes fogást a lehetséges ajándékot megmaradt a hó. El kell kerülni minden akadályt az úton, mint a hóemberek, kövek vagy fák.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11636 alkalommal online. Osztályozás 1599 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 650 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11636 szer
Szán a Mikulás

Karácsonyi játék, ahol lóg a szán a Mikulás, ami ellopták. Meg kell letölteni az összes lehetséges ajándékcsomagok, amelyek alá szán. Miközben megy teljes sebességgel van, hogy elkerülje az akadályokat, amelyek megjelennek az utat, és te elveszed pontot, ha nem vigyázunk, hogy megölhet. Kitérés hóembert, fák, növények, kövek és egyéb akadályokat, amelyek megakadályozzák, hogy folytatódik. Vedd meg a ajándékcsomagok, amelyek az út, amelyek különböző színekben, hogy minél több pontot.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Szán a Mikulás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Szán a Mikulás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Szán a Mikulás, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Szán a Mikulás az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Szán a Mikulás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Szán a Mikulás
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!