Ingyenes Játékok

Zombi Fertőzés

Játék karácsony

Zombi fertőzés

Zombi Fertőzés Értékelés: 3/10

Játék zombi fertőzés

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban te vagy a főnök a zombik. A cél a játék van, hogy megfertőzi az emberek. Ehhez használja a mozgás az egeret, hogy cél a cél és a bal egérgombbal lőni, megjelenése előtt a Santa Claus. Megfertőz egy emberi lény, és ez felelős a mások megölése. Minden egyes új zombi úgy tűnik meg kell érmék gyűjtése, hogy pontokat keresni. Ön nyeri meg a játékot, annál többet hoz létre élőhalott, és kevesebb ember marad a képernyőn. Ebben a játékban a zombik a jó fiúk!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8831 alkalommal online. Osztályozás 2247 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 130 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8831 szer
Zombi Fertőzés

Mikulás nem csak elkötelezett szállít ajándékokat karácsonykor a gyermekek számára. Az Ön országában, hogy megvédje az emberek és segítőik az invázió zombik. Te vagy a fuvarozó a vírus, amely bekapcsolja az embereket az élőhalott, és meg kell megfertőzni minden segítő Santa és személyek a pálya. Érmék gyűjtése, mint egy extra utat a pontokért a játék során. Dobd el a vírust, és nézni az emberek elkezdenek esnek áldozatul a támadások, és sikerül megölni annyi, mint lehetséges, mielőtt a végén az ő játék.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Zombi Fertőzés a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Zombi Fertőzés. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Zombi Fertőzés, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Zombi Fertőzés az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Zombi Fertőzés, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Zombi Fertőzés
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86410 szavazat
Játszott
1236385
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6724 szavazat
Játszott
52344
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42390
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!