Ingyenes Játékok

Kötszer a lány karácsonyra

Játék karácsony

Kötszer a lány karácsonyra

Kötszer a lány karácsonyra Értékelés: 6/10

Játék kötszer a lány karácsonyra

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az egyszerű dress up játék a különböző ruhákat, hogy tökéletes karácsonyra. A legtöbb karácsonyi színek, mint a piros, a zöld és a fehér, jelen vannak a legtöbb ruhát. Sőt, akkor is össze őket tartozékokkal és kiegészíti tervezéséhez ez a lány ruhát. Meg kell húzni egyes elemek a testen a modell, és helyezze a megfelelő helyre nagy pontossággal. Akkor is változtatni a háttér színét a ruhát választott kiemeli. Ne felejtsd el, az ékszerek, mint a nyaklánc és fülbevaló.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8109 alkalommal online. Osztályozás 2445 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 154 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8109 szer
Kötszer a lány karácsonyra

Ez a ruha up játék elemeit, hogy ez egy karácsonyi témájú játék a népszerű fesztivál. Van egy ruha, amely emlékezteti a Mikulás ruha, és a különböző kalapok, mint az elfek az Északi-sark, amelyek ki gyártási játékok. Akkor össze a különböző elemeket, hogy hozzon létre egy ruhát, hogy közvetíteni a szabadság szellemét a ruhákat. Ezért úgy érzi, hogy a karácsony végre jön a vicces játékban a ruha egy fiatal lány.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kötszer a lány karácsonyra a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Kötszer a lány karácsonyra. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kötszer a lány karácsonyra, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Kötszer a lány karácsonyra az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kötszer a lány karácsonyra, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kötszer a lány karácsonyra
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52007
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42022
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!