Ingyenes Játékok

Keresés a Pár a Karácsonyfa

Játék karácsony

Keresés a pár a karácsonyfa

Keresés a Pár a Karácsonyfa Értékelés: 5/10

Játék keresés a pár a karácsonyfa

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Van egy karácsonyfát, és 15 golyó egy szimbólum, minden párosítva egy kivételével. Meg kell találni a golyót, hogy partnere, kattintson a labdát az egérrel. Néhány másodpercig látható a számok, de aztán el vannak rejtve. Kattintson párban, hogy kiderüljön, mi a párok, annál hamarabb találja meg a jobb. Ön karácsonyi zene lejátszása játék közben. Be kell gyors néztem képeket, és van egy jó memória, hogy képes megtenni mindent, mielőtt a párok ugyanazt a képet.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11539 alkalommal online. Osztályozás 1708 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 248 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11539 szer
Keresés a Pár a Karácsonyfa

Van egy karácsonyfát, és 15 golyó egy rajz, minden golyó párt, kivéve egyet. Meg kell találni a golyókat, hogy pár kattintás az egérrel. A karácsonyfa dísz nélküli geometriai formák benne. Van egy pár másodpercig, hogy látni, majd elrejteni. Meg kell találni pár geometriai formák egyaránt. Meg kell próbálni egyeztetni őket. Csak egy kép pár nélkül van. Mennyire jó a memória? Fogsz kell emlékezni, minden és mindenki a számok, hogy díszítik a karácsonyfát. Élvezze a karácsonyi játék, hogy lehet, hogy a gyermekek és felnőttek. A szép játék az ünnepekre.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Keresés a Pár a Karácsonyfa a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Keresés a Pár a Karácsonyfa. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Keresés a Pár a Karácsonyfa, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Keresés a Pár a Karácsonyfa az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Keresés a Pár a Karácsonyfa, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Keresés a Pár a Karácsonyfa
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86422 szavazat
Játszott
1238438
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6724 szavazat
Játszott
52850
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3138 szavazat
Játszott
42903
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!