Ingyenes Játékok

Mikulás rejtvények

Játék karácsony

Mikulás rejtvények

Mikulás rejtvények Értékelés: 4/10

Játék mikulás rejtvények

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a játék lehetővé teszi, hogy saját puzzle több lehetőséget. Választhat a számos illusztrációval, ahol a Mikulás úgy tűnik, az ő szán kíséretében rénszarvas. Azt is megváltoztathatja a beállításokat, mint például az alakja darabok vagy darabszám. Amikor kiválasztja a lehetőségeket, hogy a szeretet, meg kell nyomnia a [Restart Puzzle] gombra, és a puzzle szeretné generálódik. Amint látod, köszönhetően ez a játék, sok különböző lehetőségeket, így nem fog unatkozni, ha játszani sokszor egymás után. Minden játék más lesz, ha módosítja a beállításokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7267 alkalommal online. Osztályozás 2685 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 74 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7267 szer
Mikulás rejtvények

Ebben a kirakós játék, hogy fogja össze a különböző karácsonyi jelenetek felvázoló Mikulás és a szán. A legenda úgy tartja, hogy a Mikulás repül a szán alatt Szenteste szállít ajándékokat a gyermekeknek a világ minden tájáról. Ennek elérése érdekében, ő segítségével a rénszarvas, mint Rudolph, hogyan a legnépszerűbb az összes, mert van egy piros lámpa az orrán. Ha azt szeretné, hogy jól érezzem magam a karácsonyi ünnepek, tudod, hogy a különböző rejtvényeket kínálunk itt.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Mikulás rejtvények a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Mikulás rejtvények. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Mikulás rejtvények, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Mikulás rejtvények az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Mikulás rejtvények, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Mikulás rejtvények
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1234177
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
51841
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
41854
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!