Ingyenes Játékok

Puzzle Karácsony Képek

Játék karácsony

Puzzle karácsony képek

Puzzle Karácsony Képek Értékelés: 6/10

Játék puzzle karácsony képek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, van 3 photos tipikus karácsonyi jelenetek, meg kell újjáépíteni. Ön melyik képet szeretnénk konvertálni a puzzle és a fajta darab, amely bomlik. Van különféle alkatrészek. Akkor is, ha szeretné, hogy a darab a megfelelő irányba, vagy ha szeretné, hogy a darabokat forgatni kell, hogy a megfelelő helyre. Válassza ki a darabszám befejezéséhez. A darab több van annál nehezebb, hogy összeállítsa. És indítsa el a játékot. Van egy stopper mérni az időt, meg kell oldani a lehető legrövidebb idő alatt.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7314 alkalommal online. Osztályozás 2778 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 34 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7314 szer
Puzzle Karácsony Képek

Az egyik legjobb kirakós játék odakinn. Ön melyik kép fog darabokra törni, hogy újra meg újra. Ezután kiválasztja a különböző lehetőségeket vannak olyan részei a kerek vagy négyzet alakú többek között. Végül, a darabszám. Ezzel akkor meg a nehézségi szintet. Minél kevesebb darab, annál könnyebb lesz újjáépíteni a puzzle. Ha a gyerekek jobb, ha a lehető legkevesebb. Ugyanezt a képet lehet csinálni egy másik darabszám figyeli az időt és a nehézséget. Ebben a játékban minden szabhatja meg, hogy igazodjanak az élményt.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Puzzle Karácsony Képek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Puzzle Karácsony Képek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Puzzle Karácsony Képek, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Puzzle Karácsony Képek az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Puzzle Karácsony Képek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Puzzle Karácsony Képek
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!