Ingyenes Játékok

különbségek karácsonyi jelenetek

Játék karácsony

Különbségek karácsonyi jelenetek

Különbségek karácsonyi jelenetek Értékelés: 4/10

Játék különbségek karácsonyi jelenetek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A hagyományos játék helyszínen a különbség újra, ezúttal a karácsonyi jelenetek. Az út, hogy ellenőrizzék a játék nagyon egyszerű. Megjelölni a különbség csak rá kell kattintani a bal egérgombbal rajta. De légy óvatos, mert ha az a hely, amit jelzett a baj, akkor el fogja veszíteni az életet (jelképezi smiley a tetején). Meg kell találni az összes különbséget kap egy perc alatt, mert ha átveszi a játék véget ér. A vonat a látásélesség és nézd meg az összes részletet, hogy megtalálják a tételeket, amelyek a különböző a két kép között.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9725 alkalommal online. Osztályozás 2115 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 138 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9725 szer
különbségek karácsonyi jelenetek

Ebben a játékban a cél az, hogy megtaláljuk az öt különbséget a két karácsonyi képek jelennek meg. Közül választhat 3 különböző képeket. Az első, amit látni Mikulás ajándékokkal egy kémény. A központi kép azt mutatja, a Mikulás szán ahogy repül át az égen az ő rénszarvas. Az utolsó kép mutatja a téli táj, ahol látjuk a város egy harangtorony lábánál a hegy. Ha elkészült az egyik, akkor visszatérhet a kiválasztás oldalra.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott különbségek karácsonyi jelenetek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve különbségek karácsonyi jelenetek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve különbségek karácsonyi jelenetek, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék különbségek karácsonyi jelenetek az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett különbségek karácsonyi jelenetek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

különbségek karácsonyi jelenetek
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1234959
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
51993
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42014
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!