Ingyenes Játékok

puzzle Karácsonyi bál

Játék karácsony

Puzzle karácsonyi bál

Puzzle Karácsonyi bál Értékelés: 4/10

Játék puzzle karácsonyi bál

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban van, hogy újjáépíteni a kép a karácsonyi labdát. Rá kell kattintani a bal egérgombbal válassza ki a részét vagy összeszerelése alkatrészek és húzza őket a megfelelő helyre. Amikor próbál tenni a jobb darabokat beállítása automatikusan történik. Ez a kirakós egy kissé emelkedett nehéz, mert minden képen főként fehér és vörös színben. A darabok kissé kicsi, de hála a puzzle lesz szórakoztatják egy darabig. Ezen kívül azt is szolgálja, hogy töltse ki a karácsonyi hangulatot ezekkel a szép dísztárgy.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7961 alkalommal online. Osztályozás 2724 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 90 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7961 szer
puzzle Karácsonyi bál

Balls karácsonyfák egy nagy szimbóluma szép ünnep. Vörös az egyik legjellemzőbb színeket a karácsony, és mi is látni néhány csillogó rajzokat képviselő hópelyhek. A képen látható a piros golyó van elhelyezve a havas talajon. Normális esetben a karácsonyi bál kerül a fióktelep a fenyő a karácsonyfa tökéletesen díszített. Ön képes lesz befejezni ezt a puzzle, a lehető legrövidebb idő alatt?

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott puzzle Karácsonyi bál a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve puzzle Karácsonyi bál. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve puzzle Karácsonyi bál, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék puzzle Karácsonyi bál az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett puzzle Karácsonyi bál, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

puzzle Karácsonyi bál
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1234859
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
51964
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
41989
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!