Ingyenes Játékok

Karácsonyi ajándékok

Játék karácsony

Karácsonyi ajándékok

Karácsonyi ajándékok Értékelés: 5/10

Játék karácsonyi ajándékok

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Játssz segít Mikulás a szállítási csomagok ajándékokat a gyermekeknek karácsony este. Ebben a játékban kell szállítani karácsonyi ajándék, hogy minden gyermek a lakásban. Játszani, szabályozza a szán a Mikulás a nyilakkal és laza ajándékokat a szóköz a billentyűzeten. El kell kerülni a füst a kémények a házak, hogy elveszi az energia, mint a madarak, ha ütköznek velük. Ön még nem érintheti az épületek. Számolja ki a távolságot, és laza csomagolásban ajándék a gyerekeknek, hogy utolérjék.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7235 alkalommal online. Osztályozás 2736 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 50 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7235 szer
Karácsonyi ajándékok

Beállítva, hogy ajándékokat Mikulás, aki megy a repülő az ő szán a város felett, és el kell menni csökken ajándék csomag a házak. Irányítsd a szán a nyilakat, hogy csökken a csomagokat a megfelelő helyen. Meg kell, hogy kikerülje a füst a kémények, a madarak és az épületek, hogy vegye el pontokat, és energiát, ha bejön nekik. A gyerekek a Windows jelzi azokat a pontokat, ahol be kell dobni a csomagokat. Kattintson a bárban, hogy dobja mi felel meg minden egyes gyermek.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Karácsonyi ajándékok a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Karácsonyi ajándékok. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Karácsonyi ajándékok, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Karácsonyi ajándékok az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Karácsonyi ajándékok, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Karácsonyi ajándékok
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1234859
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
51964
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
41989
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!