Ingyenes Játékok

Színezés a karácsonyi ajándékokat

Játék karácsony

Színezés a karácsonyi ajándékokat

Színezés a karácsonyi ajándékokat Értékelés: 4/10

Játék színezés a karácsonyi ajándékokat

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Mikulás jött haza, és elhagyta csomagok ajándék az egész család, de nem színes csomagolóanyagok, akarod színezni őket?. Meg kell festeni a képet fekete-fehér az összes ajándékot. Van dobozok, zoknik, táskák és a karácsonyi díszek. Sok elemek fekete- fehér, hogy jól néz ki az új színek. A festék a csomag minden a képzelet, akkor az összes színt szeretne életet adni ezt a tipikus kép a karácsony. A játék gyerekeknek, akik élvezhetik újra és újra.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8570 alkalommal online. Osztályozás 2207 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 144 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8570 szer
Színezés a karácsonyi ajándékokat

Mikulás már haza, és maradt a sarokban minden ajándék csomagot a család minden tagjának. Vannak kis és nagy csomagok a felnőttek és a gyermekek számára. De a kép fekete-fehér, szüksége van a segítségedre, és a képzelet, hogy visszakapja fényét. Ünnepe a karácsony családi ünnep, ahol a tagok találkozhatnak és ajándékozás készül, de jobb, hogy szép és csomagolópapír, mint dekoráció. Tudod festeni csomagokat, ahogy tetszik, és hangok, hogy tetszik. Játssz karácsonyi zene játék közben.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Színezés a karácsonyi ajándékokat a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Színezés a karácsonyi ajándékokat. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Színezés a karácsonyi ajándékokat, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Színezés a karácsonyi ajándékokat az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Színezés a karácsonyi ajándékokat, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Színezés a karácsonyi ajándékokat
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1233207
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
51561
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
41629
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!