Ingyenes Játékok

Lógni díszek a karácsonyfa

Játék karácsony

Lógni díszek a karácsonyfa

Lógni díszek a karácsonyfa Értékelés: 5/10

Játék lógni díszek a karácsonyfa

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Karácsony kezdődik a dekoráció a karácsonyfa ebben a tevékenységben, ahol van, hogy lefagy a díszek, mint a golyó, angyalok és csillag tip. Ebben az új játékban, meg kell díszíteni a karácsonyfát hagyományos díszek viselnek. Van 2 lehetőség: az egérrel, kattintson egy dísz a fán, és vigye az egér mozgatásával vagy a nyilakkal. Helyezze az angyalok, magyal ágakat, fények és véget ér a csillag lesz a hab a tortán.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8321 alkalommal online. Osztályozás 2433 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 178 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8321 szer
Lógni díszek a karácsonyfa

Az egyik legszebb hagyományait ünnepek a karácsonyfát, hogy kerül minden otthonba. Mivel a felső csúcsát mindent mindig a karácsonyi csillag. Az összes fa mindig is karácsonyi labdák színű. Van egy kis angyal, fehér szárnyakkal helyezni, mint dekoráció. Minden hagyományos funkciókat tudja játszani díszítő. Alakítja ezt a szép ünnep hagyomány egy játék ez a tevékenység a gyermekek számára.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Lógni díszek a karácsonyfa a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Lógni díszek a karácsonyfa. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Lógni díszek a karácsonyfa, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Lógni díszek a karácsonyfa az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Lógni díszek a karácsonyfa, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Lógni díszek a karácsonyfa
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86412 szavazat
Játszott
1237148
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6724 szavazat
Játszott
52542
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42595
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!