Ingyenes Játékok

Karácsony Ikonok

Játék karácsony

Karácsony ikonok

Karácsony Ikonok Értékelés: 4/10

Játék karácsony ikonok

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Eltávolítja az összes tárgyat, hogy meg tudja jeleníteni. Az egérrel kattintson a karácsonyi szimbólumok. Meg kell, hogy kattintson a kettő vagy több szimbólum az azonos típusú eltávolítani őket. Az idő gyorsan fut, és egy vonal az alsó állapotsorban, ha befejezte. A játék akkor ér véget, ha minden oszlop eléri a képernyő felső részén. Vannak speciális dobozok, melyek segítségével. Egy nagyon addiktív játék egy jó ideje ez a karácsony.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 10123 alkalommal online. Osztályozás 1942 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 276 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 10123 szer
Karácsony Ikonok

Az egérrel kattintson a karácsonyi szimbólumok. Meg kell kattints a két vagy több szimbólum az azonos típusú eltávolítani őket. Az idő gyorsan fut, és egy sort az alján, amíg el nem éri a csúcsra. Akkor ez a játék vége! Ön több pontot, ha rákattint a szimbólumot belsejében zöld x2 bárban. A játék Toplisták. Állítsa be a karácsonyi szimbólumok. Klasszikus tárgyak és ikonok a karácsonyi szezonban, mint egy játék, amelyben meg kell, hogy távolítsa el a tárgyak alatt jelenik meg a képernyőn. A számítógépes egér kattintson egy pár tárgyat, hogy azok eltűnnek. Van, hogy két vagy több azonos adatok törlését. A cél az, hogy eltűnik minden lehetséges. Ha a képernyő teljesen tele van, hogy elveszíti a játékot. Élvezze ezt a karácsony egy addiktív és szórakoztató játék, minden korosztály számára.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Karácsony Ikonok a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Karácsony Ikonok. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Karácsony Ikonok, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Karácsony Ikonok az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Karácsony Ikonok, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Karácsony Ikonok
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86412 szavazat
Játszott
1237146
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6724 szavazat
Játszott
52542
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42594
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!