Ingyenes Játékok

öltözködni Mrs. Claus

Játék karácsony

öltözködni mrs. claus

öltözködni Mrs. Claus Értékelés: 6/10

Játék öltözködni mrs. claus

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A fiatal lány, aki úgy tűnik, ez a ruha up játék lesz a karácsonyi partin. Meg kell választani ruhát a bulira. Gondolod, hogy sikerülni fog a ruha választás? Látod, ez egy téma párt, és az összes karácsonyi stílusú ruhákat kell összhangban a többi résztvevő. A piros, zöld és fehér színek nagyon jellemző ez a szabadság, de akkor is össze másokkal színekkel. Have fun létrehozása különböző karácsonyi jelmezek. Azt is hozzá tartozékok és megváltoztatja a frizuráját, hogy minden egyes alkalommal, amikor játszani, hogy van egy másik modell.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8711 alkalommal online. Osztályozás 2233 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 158 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8711 szer
öltözködni Mrs. Claus

A karácsonyi szezonban családok és baráti társaságok összejönnek ebéd vagy vacsora együtt konkrét dátumokat. Ahhoz, hogy részt vegyen az események az emberek általában másképp öltöznek, legjobb ruhájukban. Ebben az esetben is lehet vicces pillanatok, mert az emberek a furcsa ruhát álcázott Mikulás, Mrs. Claus, az elfek az Északi-sark, vagy nagyon vicces ruhákat karácsonyi díszek. Mi ruházat tetszik legjobban benned?

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott öltözködni Mrs. Claus a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve öltözködni Mrs. Claus. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve öltözködni Mrs. Claus, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék öltözködni Mrs. Claus az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett öltözködni Mrs. Claus, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

öltözködni Mrs. Claus
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!