Ingyenes Játékok

Kapcsolja be a karácsonyi fény

Játék karácsony

Kapcsolja be a karácsonyi fény

Kapcsolja be a karácsonyi fény Értékelés: 4/10

Játék kapcsolja be a karácsonyi fény

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Van, hogy az összes lámpát a karácsonyi golyók vannak kapcsolva, hogy megnyerjük a játékot. Ez a játék egy logikai játék Karácsonyi játék, hogy tesztelje a készségek az elme! A 20 szinten játszani, és eltölteni a karácsonyi szezonban! Meg kell, hogy aktiválja az összes karácsonyi bálok, kattintson a karácsonyi bál, és kapcsolja be vagy ki, attól függően, hogy az állami, és így a 4 golyó közelebb. Vagy minden vagy semmi, így van, hogy legyen óvatos, és az összes lámpát, hogy adja át a szintet. Mikulás jön, hogy gratuláljak, amikor átveszi.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11229 alkalommal online. Osztályozás 1625 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 426 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11229 szer
Kapcsolja be a karácsonyi fény

Állítsa be az összes karácsonyi fények egy időben. A fények a karácsonyi labdák és el kell járni ezzel, hogy minden világít egy pillanat egy időben. Minden alkalommal, amikor rákattint egy labda, be-vagy kikapcsolja ezt, és amelyek körül. Meg kell, hogy sok mentális számításokat, hogy hol kell kattintania, hogy mit tettél. Egy nagyon addiktív játék, amely előírja, hogy szerintem egy kicsit. Nem fogja megbánni, hogy egy próbát. Ez egy nagyon addiktív játék, és a végén álmodik, és kapcsolja be a karácsonyi labdák. Mikulás gratulálni minden szinten változást.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kapcsolja be a karácsonyi fény a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Kapcsolja be a karácsonyi fény. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kapcsolja be a karácsonyi fény, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Kapcsolja be a karácsonyi fény az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kapcsolja be a karácsonyi fény, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kapcsolja be a karácsonyi fény
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235007
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52008
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42022
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!