Ingyenes Játékok

Karácsonyi jelenetek zoom

Játék karácsony

Karácsonyi jelenetek zoom

Karácsonyi jelenetek zoom Értékelés: 6/10

Játék karácsonyi jelenetek zoom

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a játék egy nagy sajátossága, és hogy megtudja, van, hogy ellenőrizzék a zoom a helyszínen. Ez egy képsorozatot, ahol tudunk nagyítani vagy kicsinyíteni, mint szeretnénk. Ez egy karácsonyi jelenet, amely egy végtelen zoom. Szeretné, hogy megtudja, mit jelent? Tehát ne habozzon, és próbálja meg ezt, furcsa játék most. Irányítani, már csak két gomb: egy nyíl a piros szín nagyítás és a zöld nyílra kicsinyíteni. A stílus ezek a képek Képeslapok a 40-es, szép retro stílusban.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8811 alkalommal online. Osztályozás 2365 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 166 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8811 szer
Karácsonyi jelenetek zoom

A különböző képeket látni fogja ebben a sorozatban a jelenet ihlette képeslapokat lehetne küldeni körül a 40-es évek. Ezeket a képeslapokat lehet küldeni üdvözletet a barátok vagy rokonok, akik távol voltak. A vicces dolog ez a játék, hogy meg lehet nagyítani vagy kicsinyíteni kép végtelenül mert hurkok. Úgy néz ki, mint egy kép pedig egy másik! Feltárni a rejtélyt, ezek a jelenetek játék szokatlan.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Karácsonyi jelenetek zoom a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Karácsonyi jelenetek zoom. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Karácsonyi jelenetek zoom, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Karácsonyi jelenetek zoom az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Karácsonyi jelenetek zoom, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Karácsonyi jelenetek zoom
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!