Ingyenes Játékok

Rázza a Hógolyó

Játék karácsony

Rázza a hógolyó

Rázza a Hógolyó Értékelés: 4/10

Játék rázza a hógolyó

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Az egérrel meg kell mozgatni a hógolyó Mikulás. Amikor a hó kezd esni a táj, kattintson az egérrel a hópelyhek, hogy azok ugrani. Meg kell felrobbantani annyi hópelyhek, amennyit csak tudsz, hogy minél több pontot, úgy néz alaposan, ahol te fasz. Minden egyes kattintás egy hópehely megsokszorozza a pontszámot. Először is alaposan fel kell rázni kristálygömb, és próbálja elkapni hópelyhek, mielőtt esik, hogy jobb pontszámot. Rázza a világon a Mikulás, és a dübörgés tart, amíg csak lehet!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9893 alkalommal online. Osztályozás 1891 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 278 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9893 szer
Rázza a Hógolyó

A kristálygömb vízzel töltött egy téli táj. Karácsonyi táj egy hóember. A játékban van, hogy rázza meg a labdát, hogy hópelyhek mozogni az égen. Ha leállítja meg kell próbálnunk, hogy kattintson éppen a fehér foltok. Minél több kattintás annál több pontot csinál. A szórakozás azoknak karácsonyi partik. Játssz és érezd jól magad a hó és a Mikulás.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Rázza a Hógolyó a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Rázza a Hógolyó. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Rázza a Hógolyó, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Rázza a Hógolyó az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Rázza a Hógolyó, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Rázza a Hógolyó
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!