Ingyenes Játékok

három rejtvények Mikulás

Játék karácsony

Három rejtvények mikulás

Három rejtvények Mikulás Értékelés: 5/10

Játék három rejtvények mikulás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a kirakós játék, a Mikulás közül választhat három különböző ábrákat a legnépszerűbb karácsonyi jellegű. Az egyikben ő olvassa a leveleket, hogy a gyermekek írni, a másik ő utazik ajándékok forgalmazása, és az utolsó látható egy szép éjszakai jelenet. Vannak más lehetőségek meg lehet változtatni, mint a forma, a darab, és a méretei a puzzle. Forgatni a darab lehet használni szóközt, az egér kerék vagy a nyilak. Van szórakoztató rekonstruálni képek Mikulás egy szép karácsonyi játék!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7182 alkalommal online. Osztályozás 2707 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 80 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7182 szer
három rejtvények Mikulás

Javasoljuk egy szórakoztató játék, a karácsonyi ünnepek, amelynek segítségével a teljes három rejtvények a Mikulás. A legtöbb rejtvények is hagyományos darabok, de ebben a játékban lehet választani a különböző formák, lekerekített négyzet vagy háromszög élek, vagy vegyesen őket. A jelenetek bemutatott néhány szép grafika felvázoló Mikulás, aki a karakter, aki legjobban szimbolizálja a karácsony. Meg kell oldanunk ezeket a rejtvényeket, a lehető legrövidebb idő alatt.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott három rejtvények Mikulás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve három rejtvények Mikulás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve három rejtvények Mikulás, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék három rejtvények Mikulás az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett három rejtvények Mikulás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

három rejtvények Mikulás
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1233207
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
51561
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
41629
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!