Ingyenes Játékok

Gyűjtse Ajándékok

Játék karácsony

Gyűjtse ajándékok

Gyűjtse Ajándékok Értékelés: 5/10

Játék gyűjtse ajándékok

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, Santa korcsolyázás. A rénszarvas megszökött az ő szán tele ajándékokkal, és néhány ajándékot estek az égből a versenyen. Az Ön feladata, hogy összegyűjtse ajándék bárkinek, hogy gyászolni karácsony estéjén. Használja a nyilakat, hogy ellenőrizzék a problémát. Meg kell, hogy ajándékokat esnek a piros zsák Mikulás. A rénszarvas fut át ​​az égen, mint ajándék csomagok és egyéb tárgyak esnek a földre. Meg kell gyűjteni annyi ajándékot, mint lehetséges anélkül alá a hó.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7881 alkalommal online. Osztályozás 2611 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 66 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7881 szer
Gyűjtse Ajándékok

Ebben a játékban, Santa korcsolyázás. A talpak nagyon nehéz, és némi ajándékot esett le. Az Ön feladata, hogy összegyűjtse az ajándékokat, hogy senki sem sírni karácsony estéjén. Használja a nyilakat, hogy ellenőrizzék a Santa. Állítsa be a karácsony. Az ég elmúlik Télapó és szánkó csökken ajándékokat. Te irányítod a főszereplő, hogy megy a sílécet a hóban. El kell menni felvette a zsák piros színű csomagok alá az égből. Meg kell próbálni olyan értékes, hogy esik a hó. Ha több csomag felvenni több pontot kapsz. Nem minden gyermek a boldog karácsonyt ebben az évben.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Gyűjtse Ajándékok a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Gyűjtse Ajándékok. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Gyűjtse Ajándékok, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Gyűjtse Ajándékok az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Gyűjtse Ajándékok, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Gyűjtse Ajándékok
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52007
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42022
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!