Ingyenes Játékok

puzzle Disney karakterek karácsonykor

Játék karácsony

Puzzle disney karakterek karácsonykor

Puzzle Disney karakterek karácsonykor Értékelés: 4/10

Játék puzzle disney karakterek karácsonykor

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, van, hogy egy puzzle egy képet a legismertebb Disney karaktereket karácsonyi télen. Válasszon ki egy darab, kattintson az egérrel, és mozgassa a darab, az egér mozgatásával fel a helyére. Ha csipke 2 db, a kiigazítás lesz azonnali. A cél az, hogy visszatérjen a Mickey egér, Donald kacsa, Mickey Mouse és Goofy vissza a helyére az egész kép. Van háttérképet a végeredmény, hogy segítsen befejezni a puzzle Disney.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9567 alkalommal online. Osztályozás 2236 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 364 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9567 szer
puzzle Disney karakterek karácsonykor

Puzzle játék, ahol van, hogy teljes a kép Mickey egér, Minnie egér, Donald kacsa és Goofy, a téli táj. A karakterek a rajzfilm jelenik meg egy időben szórakozik a hóban. A kép van osztva darabokra, és meg kell találni a megfelelő egy-egy helyen. Játszunk háttér az egész képet, hogy irányítsa és segítsen befejezni a játékot. Egy nagyon vicces jelenet télen a legjobb barátai gyerekek.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott puzzle Disney karakterek karácsonykor a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve puzzle Disney karakterek karácsonykor. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve puzzle Disney karakterek karácsonykor, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék puzzle Disney karakterek karácsonykor az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett puzzle Disney karakterek karácsonykor, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

puzzle Disney karakterek karácsonykor
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!