Ingyenes Játékok

Díszítő a karácsonyfa

Játék karácsony

Díszítő a karácsonyfa

Díszítő a karácsonyfa Értékelés: 4/10

Játék díszítő a karácsonyfa

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Töltsük meg a díszítés ezt a karácsonyfa otthon ezt a játékot, ahol van, hogy a fények, a dekoráció, és még az ajándékcsomagok. Ebben az új játékban, meg kell díszíteni a karácsonyfát. Ehhez, akkor használja az egeret, hogy kattintson az ikonok, amelyek a képernyő tetején. Választhat, hogy hol helyezze a fát, ha azt szeretné, bent a kandalló mellett, a hó a hegyekben, vagy az otthon mellett. Válassza ki a színes fények, díszek, sőt eljut a csúcsra. Ha kész lesz a meglepetés.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11716 alkalommal online. Osztályozás 1636 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 430 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11716 szer
Díszítő a karácsonyfa

A karácsonyfa sok ajándékot, dísztárgyak és minden, amire szükség van egy ünnep. A berendezés alapvető része ezeknek a családi nyaralás. Itt lehet gyakorolni, amit rendszerint azért kerül sor az otthonokban. Ez arra szolgálnak, hogy a gyerekeket tanítani hagyományokat. Mivel a házak díszítik az ünnepekre. Hogy rakhatok lámpák és világító típusú odakint. Az ajándék csomagok minden méretben maradt az alján. Minden olyan elemet, amely színt adjon az ünnepségen. Akkor tegyük a fát, ahol akar, én is úgy dönt a helyszínen, egyetlen kattintással.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Díszítő a karácsonyfa a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Díszítő a karácsonyfa. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Díszítő a karácsonyfa, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Díszítő a karácsonyfa az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Díszítő a karácsonyfa, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Díszítő a karácsonyfa
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86412 szavazat
Játszott
1237146
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6724 szavazat
Játszott
52542
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42594
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!