Ingyenes Játékok

Dekoráció a karácsonyfa

Játék karácsony

Dekoráció a karácsonyfa

Dekoráció a karácsonyfa Értékelés: 5/10

Játék dekoráció a karácsonyfa

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Klasszikus játék az ünnepekre, hogy az, hogy a dekoráció a karácsonyfa, kockázata nélkül törés semmit, mint ahogy a család. Van egy fa a zöld, se semmi. Meg kell tenni a karácsonyi fények, bálok, girlandok, díszek és a csillag a legtetején a fa. Hozzon létre olyan szép, mint te dekoráció. Ahogy az az ünnepek minden házban van, hogy a díszítő elemek, hogy szükség van egy klasszikus fa, hogy a központi az egész családnak. A hely, ahol az ajándékokat marad teljesíteni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 13069 alkalommal online. Osztályozás 1456 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1556 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 13069 szer
Dekoráció a karácsonyfa

Tevékenység, amit kell, hogy az összes a design elemek egy karácsonyfa. Lásd a díszek, hogy meg tudja fogalmazni a világítás, a világítás is nagyon fontos, ami az, ami vonzó. A golyók és a koszorúkat az, ami ad neki több szín. A gyermekek megtanulják a fiatal korban, hogy ez a központ az ünneplés, különleges helyet foglal el a házban, és ez az, ahol kapnak ajándékokat. Most már lehet gyakorolni a saját dekoráció karácsonyi szimbólum.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Dekoráció a karácsonyfa a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Dekoráció a karácsonyfa. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Dekoráció a karácsonyfa, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Dekoráció a karácsonyfa az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Dekoráció a karácsonyfa, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Dekoráció a karácsonyfa
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!