Ingyenes Játékok

puzzle Disney karácsonyi

Játék karácsony

Puzzle disney karácsonyi

Puzzle Disney karácsonyi Értékelés: 6/10

Játék puzzle disney karácsonyi

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A klasszikus Walt Disney karakter gyűlt össze a karácsonyi jelenet a House of Mouse programot. Ha meg szeretné tekinteni a teljes kép ki kell töltenie ezt a kirakós játék. Ehhez húzza az egyes darabokat, hogy a megfelelő helyre. Ha fel a megfelelő helyre, a darabok elfér. A kép megjelenik Mickey egér, Minnie, Goofy és egy tányér sütemény, Donald (megjelenő kissé bosszús), Daisy és a Plútó a kutya. Mögöttük látható egy nagy karácsonyfa és néhány girlandok díszítik a színpadon. Van egy jó karácsonyi kedvenc karakter.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 9521 alkalommal online. Osztályozás 2145 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 374 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 9521 szer
puzzle Disney karácsonyi

Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy és Plútó az első karakter, amely szerepelt néhány rövid filmek Walt Disney Pictures, a Silly Symphonies. Idővel ezek a karakterek már játszott együtt a többi animációs sorozat és TV-műsorok, mint például a The House of Mouse (amelyek a kép, amit lát, az online játék), és Mickey Mouse Clubhouse. Ha úgy gondolja, hogy vannak vicces karakter, akkor ne hagyja ki ezt a puzzle, hogy biztosan szeretni fogja.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott puzzle Disney karácsonyi a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve puzzle Disney karácsonyi. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve puzzle Disney karácsonyi, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék puzzle Disney karácsonyi az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett puzzle Disney karácsonyi, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

puzzle Disney karácsonyi
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!