Ingyenes Játékok

puzzle Disney karakterek Karácsony

Játék karácsony

Puzzle disney karakterek karácsony

Puzzle Disney karakterek Karácsony Értékelés: 6/10

Játék puzzle disney karakterek karácsony

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az imádnivaló karácsonyi puzzle néhány a legnépszerűbb Disney-figurák, mint a trió Mickey, Donald és Goofy. Továbbá, a jelenet is megjelenik a kutya Pluto, Donald unokaöccse és a gyerekek a Mickey és Minnie. Ez a játék nagyon egyszerű, és mindössze annyit kell tennie, hogy húzza a különböző darabokat, hogy a megfelelő helyre, hogy illeszkedjen a darab. Minden karakter ügyeljünk csodálták a gyönyörű karácsonyfa, hogy kerültek az a szoba közepén. A hátsó szobában, a kandalló jelenik meg néhány karácsonyi díszek.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8928 alkalommal online. Osztályozás 2156 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 360 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8928 szer
puzzle Disney karakterek Karácsony

Mickey, Donald és Goofy néhány az első karakter Walt Disney rajzfilmek, valamint Ub Iwerks. Mickey Mouse egy szép egér, Donald egy kissé lobbanékony kacsa és Goofy egy meglehetősen ügyetlen kutya. Pluto gyakran kíséri őket, egy narancssárga kutya. Donald unokaöccsei elnevezése Huey, Dewey és Louie. Ez a három kis kacsa nagyon rakoncátlan és szemtelen, és mindig bekerülni bajt. A gyerekek Mickey csak meg néhány Disney rajzfilmek, mint közvetett karakter, de nem hivatalosan Disney karaktereket.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott puzzle Disney karakterek Karácsony a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve puzzle Disney karakterek Karácsony. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve puzzle Disney karakterek Karácsony, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék puzzle Disney karakterek Karácsony az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett puzzle Disney karakterek Karácsony, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

puzzle Disney karakterek Karácsony
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235007
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52008
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42022
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!