Ingyenes Játékok

Ajándékok a szán egyensúlyban

Játék karácsony

Ajándékok a szán egyensúlyban

Ajándékok a szán egyensúlyban Értékelés: 5/10

Játék ajándékok a szán egyensúlyban

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, meg kell tenni az egérrel, ajándékok Mikulás szán, vigyázva, hogy ne essen le. A szán van egy hegy tetején a hó, az egyensúlyban, és meg kell tenni a karácsonyi csomagokat fent, de ügyeljen arra, hogy a szán ne veszítse egyensúlyát és ősszel. És te?

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7394 alkalommal online. Osztályozás 2238 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 74 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7394 szer
Ajándékok a szán egyensúlyban

Te vagy a segítő a Mikulás, és hogy csökken a karácsonyi csomagokat az ő szán, lazítani utazás veszi a világot. Mikulás él az Északi-sarkon, ezért csupa jég és a hó, és óvatosnak kell lennünk, hogy a csomagok és a szán nem esik, vagy elveszíti a játékot, tetszik, hogy a segítő Mikulás idén?

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Ajándékok a szán egyensúlyban a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Ajándékok a szán egyensúlyban. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Ajándékok a szán egyensúlyban, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Ajándékok a szán egyensúlyban az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Ajándékok a szán egyensúlyban, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Ajándékok a szán egyensúlyban
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86386 szavazat
Játszott
1228003
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6712 szavazat
Játszott
50214
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3134 szavazat
Játszott
40533
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!