Ingyenes Játékok

Golyó színek

Játék karácsony

Golyó színek

Golyó színek Értékelés: 5/10

Játék golyó színek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a csoportok a lehető legnagyobb keresni több pontot minden mozgás.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 1238438 alkalommal online. Osztályozás 5 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 86422 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 1238438 szer
Golyó színek

Tevékenységek minden korosztály számára, amelyben meg kell, hogy távolítsa el a csoportok labdák, minden színben, de egy szín. Meg kell, hogy meghatározza a karácsonyfa díszek, de az azonos színű, minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz. Karácsonyi zene hangok játék közben, akkor hogy ez több móka. Egy nagyon szórakoztató tevékenység, amelyben van, hogy csatlakozzon golyó az azonos színű, hogy ezek felrobbanhatnak, és eltűnnek. Minél nagyobb a csoport, és több számot van, annál több pontot fog mozogni. A játék akkor ér véget, amikor a képernyő elsötétül, és megy a következő szintre.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Golyó színek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Golyó színek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Golyó színek, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Golyó színek az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Golyó színek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Golyó színek
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6724 szavazat
Játszott
52850
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3138 szavazat
Játszott
42903
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!

Mikulás a városban JÁTÉKRA ►

Mikulás a városban

6
6 a 10 - 4656 szavazat
Játszott
41632
szer

Elosztva a tető a házak a városban felvette, és így a keksz és ajándék csomagok belsejében kémények. Mikulás tudnak szállítani sok bemutatja a háta mögött, de csak akkor hagyja őket a kandalló. Mikulás teljesíteniük kell az ajándékokat, és a keksz mielőtt felkel a nap. Ne érintse meg a TV- antennák és vigyázz a madarak, akik megpróbálják ellopni a keksz és az ajándékokat. Ezen kívül vannak olyan csoki betű: összegyűjti a betűk S, ...