Ingyenes Játékok

Simpsons Biblia karakter

Játék karácsony

Simpsons biblia karakter

Simpsons Biblia karakter Értékelés: 6/10

Játék simpsons biblia karakter

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a jelenetben, hogy meg kell újjáépíteni, akkor láthatjuk, hogy a Simpson család már álcázott bibliai karakterek, ebben az esetben, hogy képviselje a betlehem Jézus. A cél ennek a játéknak, a teljes puzzle illeszkedő összes darab a lehető legrövidebb idő alatt. Ehhez kattintson és húzza a darab el szeretné helyezni, és engedje el a gombot, amikor tudod, hogy mit, hanem kell helyezni. Ha a hely megfelelő, az alkatrészek vannak kapcsolva automatikusan. Azt is mozgatni a csoport része. Miután befejeztük a puzzle látni fogja az egész jelenet, amelyben Homer, Marge, Bart, Lisa és más karakterek jelennek meg.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 11168 alkalommal online. Osztályozás 1909 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 594 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 11168 szer
Simpsons Biblia karakter

Ezek a népszerű rajzfilmfigurák is felüdítő a jelenet a Jézus születését a stabil Betlehemben. Bart visel pelenkát, mint a Názáreti Jézus. Homer és Marge jelennek öltözött Szent József és Szűz Mária, és a más karakter, mint Karl és Lenny (ami két pásztorok) vagy Frink, Skinner és Hibbert (öltözött három bölcs) szintén öltözött ruhák, amelyeket figyelembe a az időt. Újra jeleneteket a karácsony a Simpsons karakterek.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Simpsons Biblia karakter a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Simpsons Biblia karakter. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Simpsons Biblia karakter, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Simpsons Biblia karakter az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Simpsons Biblia karakter, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Simpsons Biblia karakter
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86412 szavazat
Játszott
1237191
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6724 szavazat
Játszott
52557
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42614
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!