Ingyenes Játékok

Keresés a karácsonyi tárgyak

Játék karácsony

Keresés a karácsonyi tárgyak

Keresés a karácsonyi tárgyak Értékelés: 1/10

Játék keresés a karácsonyi tárgyak

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Mikulás megállt az éjszakai és hozott minden ajándéka a listából, kivéve ezeket, hogy ők is rejtett. Your job áll megtalálja az összes rejtett tárgyakat, ha rájuk kattintasz az egérrel, és mozog a képernyőn az egér mozgását.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7106 alkalommal online. Osztályozás 2201 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 1.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Értékelés alapján 208 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7106 szer
Keresés a karácsonyi tárgyak

fagyöngy, karácsony bálok, karácsonyi ajándékok, karácsonyi harangok,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Keresés a karácsonyi tárgyak a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Keresés a karácsonyi tárgyak. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Keresés a karácsonyi tárgyak, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Keresés a karácsonyi tárgyak az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Keresés a karácsonyi tárgyak, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Keresés a karácsonyi tárgyak
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86386 szavazat
Játszott
1228587
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6712 szavazat
Játszott
50337
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3134 szavazat
Játszott
40621
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!