Ingyenes Játékok

Mikulás Ausztráliában

Játék karácsony

Mikulás ausztráliában

Mikulás Ausztráliában Értékelés: 4/10

Játék mikulás ausztráliában

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Tartsa távol Mikulás ebből a meleg ausztrál homokos strand, ameddig csak lehetséges alapú kattintással ugrani a levegőbe. Annak érdekében, hogy ez lebeg, kattintson a szám, a Mikulás, hogy a levegőben. Alkalmanként egy ajándék az ő mágikus táskát fog esni. És ha tudja, hogy kattintson rájuk, mielőtt leesik a homok, extra pontokat! Legyen Mikulás repülni, és kap ajándékot az ő zsák ajándékot. Egy nagyon szórakoztató és addiktív játék. Egy egyszerű ügy játszani ezt a karácsonyt.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8729 alkalommal online. Osztályozás 2205 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 314 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8729 szer
Mikulás Ausztráliában

Mikulás fogja tölteni a karácsonyt Ausztráliában. De ő nem tud járni a homok a tengerparton, így van, hogy segítsen lebeg a levegőben. Meg kell, hogy kattintson ahányszor tudsz róla, hogy el ne essék. Minden egyes kattintással, hogy fogja meg egy kis időt lebeg. Időről időre a Goody bag idén ősszel meg is eltarthat az Ön számára, ha rákattint időben az egeret is. Kapsz extra pontokat ezeket a különleges díjat. Intézkedések a kattintások száma, amit tehetünk, megpróbáljuk javítani legközelebb.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Mikulás Ausztráliában a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Mikulás Ausztráliában. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Mikulás Ausztráliában, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Mikulás Ausztráliában az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Mikulás Ausztráliában, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Mikulás Ausztráliában
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235007
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52008
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42022
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!