Ingyenes Játékok

Elhelyezés dekoráció a karácsonyfa

Játék karácsony

Elhelyezés dekoráció a karácsonyfa

Elhelyezés dekoráció a karácsonyfa Értékelés: 4/10

Játék elhelyezés dekoráció a karácsonyfa

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Karácsonyi játék, ahol van, hogy az összes eleme a díszítő egy nagy karácsonyfa. Egy tevékenység az egész család számára, ahol meg kell díszíteni a saját karácsonyfát. Játszani, akkor kattintson bármelyik objektumot, és húzza a fát. Tudod, hogy a dekoráció és a világítást, labdák, koszorúkat és minden szép dolog, amit akarsz, a játék ad több tucat különböző lehetőségeket. Ha elkészült, kattintson a Nyomtatás mentette az eredményt.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 10183 alkalommal online. Osztályozás 1853 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 214 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 10183 szer
Elhelyezés dekoráció a karácsonyfa

Aktivitás az ünnepekre, amelyben meg kell, hogy tegye a fán díszített, mint a karácsonyi bálok, karácsonyi csillag, karácsonyi ajándékok és még sok más elem. Az ünnepek is díszítik a fát a családdal, és itt létrehozhat egy nagy, hogy az utcán. Van a klasszikus elemek, mint a koszorúk, díszek, fények és mindent, amit szeretne. Amikor befejezte küldhet a nyomtatónak az eredmény ötleteket az igazi. A szórakozás a gyermekek az ünnepekre.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Elhelyezés dekoráció a karácsonyfa a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Elhelyezés dekoráció a karácsonyfa. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Elhelyezés dekoráció a karácsonyfa, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Elhelyezés dekoráció a karácsonyfa az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Elhelyezés dekoráció a karácsonyfa, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Elhelyezés dekoráció a karácsonyfa
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!