Ingyenes Játékok

A Billy és a Jane's Karácsony kaland

Játék karácsony

A billy és a jane's karácsony kaland

A Billy és a Jane\'s Karácsony kaland Értékelés: 6/10

Játék a billy és a jane's karácsony kaland

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Egy éjszaka volt Billy és Jane egy álom, vagy egy felejthetetlen kaland? Találd meg a különbségeket (kattintson az egérrel), és élvezze a történelem, a kalandot, és derítse ki, ha ez így igaz. Lesz pénzt keres 5 pont, ha talál egy kis különbség, de akkor vonjuk 5 pont, ha nem sikerül.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5748 alkalommal online. Osztályozás 2923 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 52 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5748 szer
A Billy és a Jane's Karácsony kaland

Karácsonyi történetek, mesék, hogy nem aludni, játszani helyszínen a különbségeket,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott A Billy és a Jane's Karácsony kaland a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve A Billy és a Jane's Karácsony kaland. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve A Billy és a Jane's Karácsony kaland, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék A Billy és a Jane's Karácsony kaland az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett A Billy és a Jane's Karácsony kaland, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

A Billy és a Jane\'s Karácsony kaland
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1235006
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
52006
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42021
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!