Ingyenes Játékok

Mérlegelve a karácsonyfa

Játék karácsony

Mérlegelve a karácsonyfa

Mérlegelve a karácsonyfa Értékelés: 6/10

Játék mérlegelve a karácsonyfa

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

játék, kiegyenlítő, amelyben meg kell hozni a díszítések a fáról, hogy ne essen le, kattintson a minden körben, és megjeleníti a díszítés, dísztárgyak egyensúlyban kell lennie mindkét oldalon, és amikor alkotó egy sor három azonos dísztárgyak, ezek eltűnnek, így akkor egyensúlyozza a karácsonyfa az új díszek. Meddig lehet kitartani?

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 10034 alkalommal online. Osztályozás 1898 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 214 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 10034 szer
Mérlegelve a karácsonyfa

Ebben a játékban, kattints az egyik a lyukakat, és lát egy fa dísz. Meg kell helyezni a díszek kiegyensúlyozott és eszébe jutott, hogy tenni interneten három vagy több azonos motívumokat, automatikusan törlődnek, és akkor kap egy pontszámot, akkor vegye ki az új dekorációk nem aszimmetrikussá válik. Elveszíti ha esik az összes fa dísztárgyak.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Mérlegelve a karácsonyfa a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Karácsony flash játék neve Mérlegelve a karácsonyfa. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Mérlegelve a karácsonyfa, és összefüggésben áll a Karácsony. Az új játék Mérlegelve a karácsonyfa az egyik legjobb játék az Karácsony megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Mérlegelve a karácsonyfa, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Mérlegelve a karácsonyfa
VISSZA

Karácsony legtöbbet játszott játékok

Golyó színek JÁTÉKRA ►

Golyó színek

5
5 a 10 - 86402 szavazat
Játszott
1234964
szer

Karácsonyi játék, ahol van, hogy el pusztítsa a csoport labdákat az azonos színű a karácsonyfa egyaránt. Minél nagyobb a csoport, annál több pontot kapsz és annak megsemmisítését, ha elég pontot töltötte a következő szintre. El kell távolítani csoport labdákat az azonos színű, és ily módon a labda leessen. A cél az, hogy megpróbálja, hogy megszüntesse az összes golyó van a képernyőn, hogy lépjen a következő szintre. Próbáld meg, hogy a ...

Puzzle: Mickey Mouse és családja JÁTÉKRA ►

Puzzle: mickey mouse és családja

6
6 a 10 - 6722 szavazat
Játszott
51993
szer

Minden évben, a Disney család ünnepel karácsony és képeket hoznak együtt, ebben a játékban kell újjáépíteni egy ilyen szórakoztató családi jelenetek. Ez a kép nagyon régi és Miki egér meg akarja tartani azt, így meg kell újjáépíteni azt, hogy úgy tűnjön, mint amilyen eredetileg volt. Hogy teljes legyen a játék, van, hogy kattintson az egérrel a darab vagy darabok szeretne mozogni, az egér mozgatásával helyet, hogy azon a helyen, úgy gondolja, igaza van. Eml ...

Az üzlet a tündék JÁTÉKRA ►

Az üzlet a tündék

6
6 a 10 - 3136 szavazat
Játszott
42015
szer

Csak karácsony előtt, Sandy látogatások rá nagyi és megtudja, hogy Néne bankkölcsönre rá ajándékbolt miatt a 10 nap alatt! Hogy van folyamatban, hogy 10000 $ ilyen rövid idő alatt? Segítségével a két vidám manók, Sandy ki van kapcsolva, a játék a kaland-, festék-és díszítő játékok minden a bolt által choosiest fogyasztók. Ha Sandy nem húzza le, Santa meglepetés lesz rá frissítés ügyét és vegye rá a téli ródli ride on Christmas Eve!