Ingyenes Játékok

Védje a narancs

Játék kaland

Védje a narancs

Védje a narancs Értékelés: 7/10

Játék védje a narancs

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Van egy világ ellenséges narancs és meg kell védeni ezeket a gyümölcsöket az összes veszély, hogy fenyegeti őket. Meg kell helyezni narancs egy biztonságos helyen, és védelmet nyújt a savas eső. A játék egy rajzfilm esztétikus, hogy meg kell védeni a narancs a felhők, hogy csepp sav csepp, hogy megölik a narancs. Meg kell számítani a legjobb hely, hogy vagy hogyan lehet a gyümölcs egy biztonságos helyre. Minden szinten sokkal bonyolultabb, mint az utolsó. Használja az egeret, hogy helyezze a gyümölcs vagy győződjön meg róla, hogy neki helyette.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7184 alkalommal online. Osztályozás 3510 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 68 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7184 szer
Védje a narancs

Élő kaland védelmet narancs, ezek a gyümölcsök fenyegeti, és megölte a savas eső, a felhők, hogy csepp csepp, hogy elpusztítsa. El kell viselni a narancs, gyümölcs, vagy építeni egy menedéket számukra. Az esztétikai és szórakoztató zenét meg kell csinálni egy sor mozog, hogy egy biztonságos környezet a számukra. A felhők át az égen, és leesett savas esőcseppek, amelyek károsak. Ez nagyon hasonlít az esztétikai játék madarak, de a lényeg ez egy jó ötlet.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Védje a narancs a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve Védje a narancs. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Védje a narancs, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék Védje a narancs az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Védje a narancs, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Védje a narancs
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77759
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65152
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43427
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.