Ingyenes Játékok

Vágja a kötelet az akasztófa

Játék kaland

Vágja a kötelet az akasztófa

Vágja a kötelet az akasztófa Értékelés: 5/10

Játék vágja a kötelet az akasztófa

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Bizonyítsuk be, a cél az íj, ahogy meg kell vágni a kötelet az akasztófa hol vannak a barátok egy lövés nyíl nem fáj nekik. Meg kell, hogy célja az íj és lő a nyíl irányába, és a szükséges erőt, hogy vágja el a kötelet tartja őket. Meg kell, hogy legyen óvatos, hogy ne bántsd a barátok nyilakkal, három agyvérzés meghalnak. Használhatja a fegyvert, hogy megöli a hóhérok, akik nézni az akasztófa. Van egy korlátozott ideig minden képernyőn. Szabadítsd fel a barátok és mutassa a cél íjjal és nyíllal.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6827 alkalommal online. Osztályozás 3528 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 32 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6827 szer
Vágja a kötelet az akasztófa

Ügyességi játék és a pontosság, amely használja az íjat. Meg kell törekednie pontosan és kiszámítja irányát és erejét szükséges jó. El kell vágni a kötelet, hogy lóg, ahol a barátai vannak. Használhatja a fegyvert, hogy megöli a hóhérok, amelyek a börtönbe barátok. Vágjuk a kötél előtt, fullasztó, van egy korlátozott ideig, hogy adja át minden képernyőn. Meg kell szabadítani a barátait, mielőtt megfullad. Van egy határidő, hogy adja át minden szinten, és hogy az összes karakter szabadulnak sértetlenül.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Vágja a kötelet az akasztófa a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve Vágja a kötelet az akasztófa. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Vágja a kötelet az akasztófa, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék Vágja a kötelet az akasztófa az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Vágja a kötelet az akasztófa, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Vágja a kötelet az akasztófa
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77636
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65039
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43306
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.