Ingyenes Játékok

Tűzoltók

Játék kaland

Tűzoltók

Tűzoltók Értékelés: 7/10

Játék tűzoltók

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Játék, amelyben tűzoltók eloltani a tüzet. Volt egy tűz, és van, hogy menjen el a tömlőt, hogy oltsa el a tüzet. Lángok belsejében házak, épületek és utcák. Van, hogy ellenőrizzék a víznyomás és irányát, hogy minden a tüzek és a tűzoltásra. Kattintson az egeret, hogy ellenőrizzék az irányt a vízsugarat el a tömlőt. Kapcsolja ki a tüzet, mielőtt lejár az idő, hogy nyerni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5274 alkalommal online. Osztályozás 3608 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 34 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5274 szer
Tűzoltók

Tűzoltók érkeznek a helyszínre a tűz, égő épületek és meg kell menteni mindenkit. Ebben a játékban az egyik azok tűzoltók szakemberek, akiknek szükségük van, hogy megszünteti az egyes kitörések, amikor a lángok vannak, vagy ki a füstöt. Irányítsa a tömlőt, és nyomja meg a vízsugarat a helyes irányba és a megfelelő szögben, hogy a víz eléri az egyes pontokat. Néha meg kell tenni, hogy az ablakon keresztül, hogy nedves a bútorok belsejében.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Tűzoltók a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve Tűzoltók. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Tűzoltók, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék Tűzoltók az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Tűzoltók, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Tűzoltók
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77471
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
64890
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43146
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.