Ingyenes Játékok

Turtix

Játék kaland

Turtix

Turtix Értékelés: 6/10

Játék turtix

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix meghatározott megmentésére a barátait, és gyűjtsük össze a szétszóródott darabok az amulett. De szüksége van a segítségére. You'll guide Turtix a szép játék világa felszakítási vizuális részleteket. Az egész utazás, akkor a találkozás új ellenségek és leküzdeni azokat az agyvelő-és agility. És akkor execute káprázatos kettős ugrik, ha drágaköveket gyűjteni, és keressük a fiatal teknősök.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 77758 alkalommal online. Osztályozás 173 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 13398 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 77758 szer
Turtix

Turtix, platform, arcade,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Turtix a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve Turtix. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Turtix, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék Turtix az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Turtix, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Turtix
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65152
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43427
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.