Ingyenes Játékok

Tornya Kanthor

Játék kaland

Tornya kanthor

Tornya Kanthor Értékelés: 9/10

Játék tornya kanthor

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Tornya Kanthor egy kaland játék, ahol meg kell lapozhat minden szobában egy torony, hogy elérjük a végét. Mindegyik szoba lesz turné az akadályok körül, hogy a másik ajtó nézni a denevérek hajsza van, lõni varázslók és a többi bizonyíték arra, hogy a dolgok nehéz. Mozgás: nyilakkal Ugrás: X Támadás: C Lő: V Szünet / Frissítések: P Néma: M

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7462 alkalommal online. Osztályozás 3085 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 9.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Értékelés alapján 8 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7462 szer
Tornya Kanthor

Tornya Kanthor egy addiktív kaland játék, amelyben meg kell leküzdeni a különböző szobáiban különböző akadályokat, hogy meg kell ugrani, és kikerülje. Klasszikus játék szórakoztató játszani a számítógépen. Mássz a tetején a torony szobáról szobára, és nem hagyja, hogy az ellenség elkapjon.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Tornya Kanthor a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve Tornya Kanthor. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Tornya Kanthor, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék Tornya Kanthor az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Tornya Kanthor, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Tornya Kanthor
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77759
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65152
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43427
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.