Ingyenes Játékok

Nyilas

Játék kaland

Nyilas

Nyilas Értékelés: 7/10

Játék nyilas

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ön egy harcos, íjász, aki kell védeni a várat szemben az őskori ember, aki meg fog támadni téged. Lő nyilak, tárgy vagy lőfegyvereket ellenük megállítani őket. Egy addiktív és szórakoztató elleni küzdelem és a cselekvés kalandok. Már egy Robin Hood, aki ellen harcol az ellenség. Játék Vezérlők: Használd az egeret a cél, és kattintson dobni vagy lőni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7835 alkalommal online. Osztályozás 2895 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 20 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7835 szer
Nyilas

Ön egy bátor harcos páncélozott 3-típusú fegyverek. Dobott tárgy, kemény szabályozás, nagy kár és felhasználása hatalom akadályozza dobott. Indítsa nyíl, normális kontroll, alacsony károkat. Használja a gyors újratölt. fegyvereket, egyszerű ellenőrzés, közepes károkat. A hosszadalmas újratölt.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Nyilas a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve Nyilas. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Nyilas, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék Nyilas az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Nyilas, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Nyilas
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77758
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65152
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43427
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.