Ingyenes Játékok

megmenteni a hercegnő

Játék kaland

Megmenteni a hercegnő

Megmenteni a hercegnő Értékelés: 4/10

Játék megmenteni a hercegnő

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban játszani egy herceg, aki, hogy megmentse a szeretett hercegnő áthaladó világ platformok által ugrás. Mert ez a kaland, kattintson a nyilakkal mozgatni, oldalra és felfelé ugrik. Nyomja meg a szóköz, hogy befektetni a gravitáció, és sétálhatunk a mennyezetre. Meg kell, hogy felszámolja a különböző szinteken, mindegyik képernyő sokkal nehezebb, mint az utolsó. Van, hogy elpusztítsa az ellenséget, és gyűjtsük össze az összes aranyat tudsz.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 18450 alkalommal online. Osztályozás 1101 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 1062 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 18450 szer
megmenteni a hercegnő

Platform játék, amelyben meg kell leküzdeni minden képernyőn, hogy előre a következő szintre. A szintek növeli a nehéz, amit elért. Ön egy kis herceg, aki lapozhat egyes képernyők szabad a hercegnő. Meg kell venni az érméket, és eléri a végén minden szinten, hogy a következő. Használhatja a szóköz fordított gravitáció járni a tetőn, de nem tudja használni túl sokszor.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott megmenteni a hercegnő a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Kaland flash játék neve megmenteni a hercegnő. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve megmenteni a hercegnő, és összefüggésben áll a Kaland. Az új játék megmenteni a hercegnő az egyik legjobb játék az Kaland megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett megmenteni a hercegnő, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

megmenteni a hercegnő
VISSZA

Kaland legtöbbet játszott játékok

Turtix JÁTÉKRA ►

Turtix

6
6 a 10 - 13398 szavazat
Játszott
77759
szer

Turtix nem tudom, mi fog történni, amikor megpróbálta öntőkemencék erőteljes varázslat nélkül felügyelete a tanár. Amikor elvesztette a mágia, és elpusztult egy amulett, hogy fenn a béke és a harmónia, a világban, s úgy gondolta, hogy a legrosszabb történt. Aztán megtanultam, sötét erők is betörtek öt szigeteken elrabolt és az összes fiatal teknősök a School of Magic! Azzal a szándékkal, hogy a dolgok jobbra, a bátor és dicséretes Turtix megha ...

Bowja a Ninja 2 JÁTÉKRA ►

Bowja a ninja 2

6
6 a 10 - 10888 szavazat
Játszott
65154
szer

Bowja a Ninja is back! Ezúttal az a küldetése, hogy megragadják a gonosz terveket Abura (más néven BIGMAN). Használja az egeret kattintson a tárgyak és a helyek a képernyőn keresztül a játékot. Amikor a kurzor egy fehér ikonra akkor szabad, hogy a lépés. Amikor a kurzor egy piros nyíl szálképzés akkor várni. Amikor a kurzor egy kéz ikon, akkor kattintson a tárgy vagy hely van mutatva.

Ramayana JÁTÉKRA ►

Ramayana

6
6 a 10 - 4460 szavazat
Játszott
43428
szer

Ez a játék alapja az epikus Ramayana, amelyben a király Rama próbálja, hogy a felesége vissza, amikor elrabolta a bátyja Ravana. Rama kell gyűjteni a három ashtras (fegyverek) megölni Ravana és felesége, Sita kap vissza. Utasítás: használja a nyíl billentyűket a szóköz az ugrás és a vezérlő gombot lõjön.